Postup přípravy

1. Kešu ořechy namočte minimálně na 2 hodiny před použitím. Pak je osušte na utěrce.

2. Smíchejte 50g kešu ( rozemletých ), kokosovou mouku, 4 vejce, špetku soli, dvě lžičky kypřícího prášku, 1/4 másla a pořádně rozmíchejte.

3. Vzniklou hmotu dejte do nádoby na pečení ( moje měla průměr 30cm ). Dejte na 10 minut do rozehřáté trouby na 180 stupňů.

4. Mezitím si připravte krémovou hmotu navrch.
Smíchejte 100g kešu, kokosové mléko, datle, kakao, 2 vejce a rozmixujte dohladka. Chce to trpělivost, aby hmota byla opravdu krémová.

5. Přidejte krémovou hmotu na předpečené těsto. Lehce ho rozetřete. Nazdobte zbylýma kešu a dejte péct na 15 minut na 180 stupňů.